Advocatenkantoor Barneveld
  • Advocatenkantoor Barneveld, advocaten


Letselschade

Letselschade als gevolg van een verkeersongeval, arbeidsongeval, medische fout of misdrijf? Janse Advocaten te Barneveld neemt als landelijk opererend letselschadespecialist al uw zorgen uit handen. Neem vrijblijvend en kosteloos contact met ons op voor het maken van een afspraak of een second opinion. Onze letselschadespecialisten zijn u graag van dienst en komen zo nodig bij u thuis. Ook kunt u een afspraak met ons inplannen op de volgende locaties: Letselschae advocaat Utrecht (Newtonlaan 115), Letselschade advocaat Arnhem (Nieuwe Stationsstraat 20), Letselschade advocaat Ede (Galvanistraat 1) en Letselschade advocaat Barneveld (Kapteijnstraat 19).

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij zorgen, zo nodig in het kader van een gerechtelijke procedure, voor de vaststelling van de aansprakelijkheid van de wederpartij, het vaststellen van uw schade (inkomensderving, kosten, smartengeld) en het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding hiervoor van de aansprakelijke wederpartij, veelal grote verzekeraars.

Wij werken landelijk en bezoeken u ook thuis!

Janse Advocaten doet dit al jaren met zeer goede resultaten, zowel voor particulieren als ondernemers, niet in de laatste plaats omdat verzekeraars weten dat wij er niet voor terugdeinzen om zo nodig tot in hoogste instantie te procederen.

Wij staan aan uw kant!

Janse advocaten staat uitsluitend aan de kant van het slachtoffer. Wij treden niet op voor aansprakelijkheidsverzekeraars. Dit om belangenverstrengeling te voorkomen en de onafhankelijkheid van onze advocaten te waarborgen. Alleen uw belang staat voorop en Janse Advocaten beschikt daartoe ook over een landelijk netwerk van medici, arbeidsdeskundigen en rekenkundigen die u niet alleen kunnen helpen bij een rechtvaardige vaststelling van uw (letsel)schade, maar u in voorkomende gevallen ook kunnen adviseren en begeleiden in het kader van uw herstelproces en reïntegratie.

Kosten

Als de aansprakelijkheid van de wederpartij vaststaat kost onze rechtsbijstand u meestal niets. Wij zorgen er dan voor dat de aansprakelijke partij ook onze kosten van rechtsbijstand volledig vergoed. Een eerste gesprek is overigens altijd vrijblijvend, dus voor u besluit ons daadwerkelijk in te schakelen kunt u zich eerst vrijblijvend en kosteloos oriënteren.

Keurmerk Letselschade

De kwaliteit van de dienstverlening en vakkennis van Janse Advocaten wordt gewaarborgd door trainingen en cursussen en door lidmaatschap van diverse specialistenverenigingen, waaronder de Stichting Keurmerk Letselschade, Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) en de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA).

Ons kantoor is ook rechtshulpverlener voor de Stichting Whiplash Nederland en partner in het landelijk Keurmerk Netwerk 0800-ongeval. Zie ook onze regiowebsites www.arnhem-letselschadespecialist.nl en www.barneveld-letselschadespecialist.nl.

Spreekuurlocaties

Naast ons hoofdkantoor in Barneveld houden wij op afspraak ook spreekuur in Arnhem, Ede en Utrecht op de volgende locaties:

Spreekuurlocatie Arnhem:
Janse Advocaten
Arnhem Parktoren
Nieuwe Stationsstraat 20
6811 KS Arnhem
Spreekuurlocatie Ede:
Janse Advocaten
Galvanistraat 1
6716 AE Ede
Spreekuurlocatie Utrecht:
Janse Advocaten
Zen Building
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht

Belt u gerust met ons secretariaat voor een vrijblijvende afspraak, wij zijn u graag van dienst!

Contact

Voor persoonlijke en deskundige rechtshulp

Aangesloten bij Stichting Keurmerk Letselschade (SKL)

Deelnemer Netwerk Rechtshulp Whiplash Stichting

Lid vereniging Letselschade advocaten (LSA)

Lid vereniging van advocaten voor Slachtoffers van Personenschade

Lid Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)

Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij

Intakegesprek zonodig gratis bij u thuis

Uitsluitend rechtsbijstand door een ervaren letselschadeadvocaat

Bij aansprakelijkheid wederpartij vrijwel altijd gratis rechtsbijstand

Ruim 20 jaar ervaring in de behandeling van complexe letselschadezakenBel voor een vrijblijvend en kosteloos advies of het maken van een afspraak voor een intakegesprek (ook voor second opinion)

Doe de Gratis Claimtest™
→ Wat is er gebeurd?
→ Wat is uw schade?
→ Wat is uw vraag?
→ Wat zijn uw contactgegevens?

Doe de claimtest™

Spreekuurlocaties


Lees meer

Translate »