Advocatenkantoor Barneveld
  • Letselschade Advocaat Barneveld Ede Arnhem Utrecht


Letselschade

Indien u Letsel heeft opgelopen als gevolg van een Verkeersongeval, Arbeidsongeval of Medische Fout, dan heeft u professionele en betrouwbare hulp van een gekwalificeerde LSA Letselschade Advocaat nodig. Onze hulp is vaak kosteloos. Bel onze ervaren LSA-Advocaat voor gratis advies 0342 – 42 56 42 

Wij helpen u bij het vaststellen van de aansprakelijkheid en vervolgens het begroten en verhalen van uw schade, waaronder inkomstenderving, medische kosten, huishoudelijke hulp, onderhoud woning en tuin, kinderopvang, aanpassingen/voorzieningen, schade wegens studievertraging, reiskosten en smartengeld. Ook zorgen wij er voor dat u zo nodig ondersteuning krijgt bij uw reïntegratie en het vinden van passend werk.

Wij beschikken over >25  jaar ervaring op het gebied van Aansprakelijkheidsrecht, Letselschade & Verzekeringsrecht voor zowel particulieren als ondernemers.

Onze gespecialiseerde LSA letselschadeadvocaat neemt de behandeling van de letselschadezaak graag voor u uit handen, zodat u zich kunt richten op uw herstel. Hij onderhandelt voor u met de tegenpartij en begeleid u bij het gehele letselschadetraject. 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een second opinion. Wij zijn u graag van dienst en bezoeken u desgewenst ook thuis.

Ook kan er een vrijblijvende afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek op één van onze spreekuur/kantoorlocaties in Arhem, Barneveld, Ede, Tiel, Utrecht of Wageningen.  

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij zorgen, zo nodig in het kader van een gerechtelijke procedure (deelgeschil, kort geding, voorlopig getuigenverhoor, voorlopig deskundigenbericht, bodemprocedure), voor de vaststelling van de aansprakelijkheid van de wederpartij, het vaststellen van uw schade en het verkrijgen van een rechtvaardige maximale schadevergoeding van de aansprakelijke wederpartij, (veelal de aansprakelijkheidsverzekeraar van de aansprakelijke wederpartij).

Wij werken landelijk en bezoeken u ook thuis!

Wij staan aan uw kant!

Janse Advocatuur staat uitsluitend aan de kant van het slachtoffer. Wij treden niet op voor aansprakelijkheidsverzekeraars. Dit om belangenverstrengeling te voorkomen en onze onafhankelijkheid  te waarborgen. Alleen uw belang staat voorop!  Wij beschikken over een landelijk netwerk van medisch specialisten, arbeidsdeskundigen en rekenkundigen die u niet alleen kunnen helpen bij een rechtvaardige vaststelling van uw letsel en schade, maar u zo nodig ook kunnen adviseren en begeleiden in het kader van uw herstelproces en reïntegratie.

Kosten

Als de aansprakelijkheid van de wederpartij vaststaat is onze rechtsbijstand meestal kosteloos. Wij zorgen er dan voor dat de aansprakelijkheidsverzekeraar van de wederpartij ook de kosten van onze rechtsbijstand vergoed. Een eerste gesprek is overigens altijd vrijblijvend, dus voor u besluit ons daadwerkelijk in te schakelen kunt u zich eerst vrijblijvend en kosteloos oriënteren.

Kwaliteit Advocaten Barneveld

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd door jaarlijkse trainingen en cursussen. Uw belangen worden uitsluitend behartigt door een gespecialiseerde letselschadeadvocaat. Mr. Janse is lid van diverse Specialistenverenigingen, waaronder de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) en de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA) en het Keurmerk Specialisatie.

Spreekuurlocaties

Naast ons kantoor in Barneveld houden wij ook spreekuur in Arnhem, Ede, Utrecht, Tiel en Wageningen op de volgende locaties:

Janse Advocatuur Arnhem:
Arnhem Parktoren
Nieuwe Stationsstraat 20
6811 KS Arnhem
Janse Advocatuur Wageningen:
Binnenhaven 1
6709 PD Wageningen
Janse Advocatuur Utrecht:
Zen Building
Newtonlaan 115
3584 BH Utrecht
Janse Advocatuur Tiel:
Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel
Janse Advocatuur Ede:
Galvanistraat 1
6716 AE Ede
BEL 0342-42 56 42 voor GRATIS advies, wij zijn u graag van dienst!

 

Contact

Voor persoonlijke en deskundige rechtshulp

Lid Vereniging Letselschade Advocaten (LSA)

Lid vereniging van advocaten voor Slachtoffers van Personenschade

Lid Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)

Deelnemer Netwerk Rechtshulp Whiplash Stichting

Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij

Intakegesprek zonodig gratis bij u thuis

Uitsluitend rechtsbijstand door een ervaren letselschadeadvocaat

Bij aansprakelijkheid wederpartij vrijwel altijd gratis rechtsbijstand

Ruim 20 jaar ervaring in de behandeling van complexe letselschadezakenBel voor een vrijblijvend en kosteloos advies of het maken van een afspraak voor een intakegesprek (ook voor second opinion)

Doe de Gratis Claimtest™
→ Wat is er gebeurd?
→ Wat is uw schade?
→ Wat is uw vraag?
→ Wat zijn uw contactgegevens?

Doe de claimtest™

Spreekuurlocaties


Lees meer

Translate »