Advocatenkantoor Barneveld


Gratis Spreekuur voor vragen over
Letselschade, Arbeidsrecht en Echtscheiding

Iedere donderdag houden wij een gratis* spreekuur op ons kantoor voor vragen over letselschade, arbeidsrecht en echtscheiding. Het spreekuur vindt plaats van 16.00 uur tot 17.30 uur.

Indien u gebruik wilt maken van ons gratis spreekuur verzoeken wij u onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Dan weten wij wie er komen en dan weet u ook zeker dat wij voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. U ontvangt van ons vervolgens een bevestiging van de afspraak.

Heeft u behoefte aan advies maar bent u verhinderd om gebruik te maken van ons gratis spreekuur? In dat geval kunt u desgewenst uiteraard ook een (bel)afspraak maken voor een gratis gesprek op een andere dag/tijdstip.

* Het oriënterend gesprek duurt maximaal 30 minuten en is gratis indien dit niet leidt tot een verdere behandeling van de besproken kwestie. Indien de besproken kwestie verdere behandeling behoeft geldt ook voor het oriënterend gesprek het alsdan met de cliënt overeengekomen honorarium. Op alle gespreken en diensten zijn de algemene voorwaarden van Janse Advocaten van toepassing.

Aanmeldformulier gratis spreekuur

Naam

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Emailadres

Telefoonnummer

Vraag over

Korte omschrijving van uw vraag

Stel uw vraag

Spreekuurlocaties


Lees meer

Translate »